Retrotanssit 10.9.2022


Perinteiset retrotanssit saatiin onnistuneesti järjestettyä korona-ajan paussin jälkeen jälleen Luoston Keloravintolassa lauantaina 10.9.2022. Kävijöitä ja tanssijoita oli illan kuluessa todella sankoin joukoin ja monen suulla kuuli sanottavan " että on tätä jo odotettukin". Monella oli myös mukavia muistoja Keloravintolassa käynneistä takavuosina ja niitä oli kiva verestellä osin tutussa, osin kovasti muuttuneessa ympäristössä.

Tanssin tahdeista vastasi mallikkaasti Virve & Vintages ja tanssilattia olikin ahkerassa käytössä. 

Luoston Klubi toimi retrotanssien järjestäjänä, mutta Lapland Hotels Luostotunturi vastasi illan ajan tarjoilusta ravintolassa. 

Klubin grilli kävi kuumana ulkosalla illan ajan ja makkara maistui tanssiväelle hyvin. 

Upea lahjakori ja muut arpajaispalkinnot löysivät voittajansa illan loppupuolella arvonnan tuloksena. Onnea voittajille vielä näin jälkikäteen !

Klubi sai kävijöiltä kovasti positiivista palautetta retrotanssien järjestämisestä ja järjestelyistä, mikä tietysti ilahduttaa klubilaisia ja rohkaisee jatkamaan tällä valitulla tiellä.

Kiitokset myös kaikille retrotanssien suunnitteluun ja järjestämiseen osallistuneille klubilaisille. Ilman teidän työpanostanne tilaisuuden järjestäminen ei olisi ollut mahdollista.


Pieni maistiaispala Virpi & Vintages-tyylistä ; Ruusuja ja shampanjaa

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.


Kuvasatoa illan ajalta 


Retrotanssien järjestelyjä ovat tukeneet seuraavat Sodankyläläiset yritykset :

             KYLMÄNEN OY

             K-MARKET PENTTINEN

             K-SUPERMARKET POHJANTÄHTI

             SODANKYLÄN APTEEKKI

Suuret kiitokset tukijoillemme heidän merkittävästä panoksestaan tapahtuman mahdollistamiseksi !