Vuosikokous 2023 

Luoston Klubin vuoden 2023 vuosikokous järjestettiin Kylpylähotellin auditoriossa lauantaina 8.4. klo 15 alkaen. 

Kokouksessa oli paikalla yli 40 jäsentä. Etäyhteydelläkin olisi ollut mahdollista osallistua kokoukseen ensimmäistä kertaa Klubin historiassa, mutta sen käyttöön ei ilmennyt halukkuutta. 

Vuosikokouksen puheenjohtajana toimi Kari Ruohonen ja sihteerinä Anne Torvinen. Kokous hyväksyi vuoden 2022 vuosikertomuksen ja tilinpäätöksen, vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi  tili- ja vastuuvapauden hallitukselle. Vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvioesitys sekä uusien jäsenten liittymismaksu 35 eur ja vuoden 2023 jäsenmaksu 20 eur hyväksyttiin. 

Hallituksen jäsenmäärä päätettiin kasvattaa viidestä seitsemään.

Vuoden 2023 hallituksen jäseniksi valittiin entisen hallituksen jäsenet Anitta Mikkola, Taina Antosalo, Seppo Peltola, Juha Puputti ja Mauri Isokääntä sekä uusina jäseninä  Alpo Kostamovaara ja Kari Tervo. 

Kokouksessa oli positiivinen ja oikea Luoston Klubin yhteistyöhenkinen ilmapiiri. Kokouksen aikana tehtiin hyviä ehdotuksia Klubin toiminnan kehittämisestä ja uusi hallitus sai niistä paljon lisää eväitä toiminnalleen. Kokousväellä oli myös mahdollisuus jättää liimalappusilla kehitysehdotuksia ja risuja uudelle hallitukselle. Tätäkin kautta saimme runsaasti hyviä ideoita jatkoa varten. Risuja-fläppitaulu jäi tyhjäksi. 

Kiitokset kokouksen osallistujille aktiivisuudesta ja kokouksen puheenjohtaja Kari Ruohoselle ja sihteeri Anne Torviselle juohevasta kokouksen läpiviennistä. 

Vuosikokouksen jälkeen lähes 70 klubilaista nautti maittavasta Pääsiäisbuffetista hyvässä seurassa Keloravintolan Peräkammarissa.

Vuosikokouksen materiaalit ml. kokouksen pöytäkirja löytyvät jäsensivustolta.