Retrotanssit 9.9.2023


Perinteiset Retrotanssit kokosivat jälleen Luoston Keloravintolaan suuren joukon tanssin ystäviä, osa Retrotanssien vakiokävijöitä, osa ensikertalaisia. Harvinaisen lämmin ja sateeton sääkin suosi tapahtumaa.  Jokunen taisi olla kyllä sitä mieltä että sisällä tanssilattialla olisi pienempikin lämpötila riittänyt. 

Luoston Klubi toimi tilaisuuden järjestäjänä ja Lapland Hotels Luostotunturi vastasi illan ajan tarjoilusta ravintolassa. Tanssittajana toimi takuuvarmalla tyylillään Toni Jaatinen Band.

Peltsin ja muiden klubilaisten pyörittämä palvelu tarjoili maistuvaa grillimakkaraa koko illan ajan. Ja kyllähän se maistuikin, varsinkin tanssien päätyttyä. 

Upea lahjakori ja muut arpajaispalkinnot löysivät voittajansa illan loppupuolella järjestetyn arvonnan tuloksena. Onnea voittajille vielä näin jälkikäteen !

Kiitokset kaikille Retrotanssien järjestämiseen osallistuneille Klubin talkoolaisille ja Lapland Hotelsille ja henkilökunnalle. Teidän työpanoksenne oli ensiarvoisen tärkeätä  onnistuneen illan aikaansaamiseksi.

Kiitokset myös tapahtuman järjestämistä merkittävällä panoksella tukeneille yrityksille : 

   - K-Market Penttinen Sodankylä
   - Lapin Gourmetkokit Sodankylä
   - Luoston Kauppa
   - Sodankylän Apteekki
   - Kespro-Tukku Rovaniemi

Ja kuitenkin vasta te kaikki iloiset ja hyväntuuliset Retrotanssien kävijät teitte illasta oikean ILLAN. 

Toivottavasti näemme taas syksyllä 2024 samoissa Retrotanssi-merkeissä Keloravintolassa !!