Tulevia tapahtumia


Ennakkotietoja tulevista tapahtumista 


Kiitosillallinen talkoolaisille ja muillekin klubilaisille 21.10.


Lauantaina 21.10.2023 klo 16.00 alkaen Luoston Losolla (Ellitsantie 3) 

Tarjolla on poronkäristystä tykötarpeineen! 
Tarjoilujen järjestämisen vuoksi tilaisuuteen tulee ilmoittautua viimeistään 10.10.2023  joko alla olevaa lomaketta käyttäen tai sähköpostiosoitteeseen luostonklubi@gmail.com

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille klubilaisille ja erityisesti eri tilaisuuksissa talkoilleille!

Tervetuloa nauttimaan makoisasta ruoasta, jutustelemaan mukavia ja tutustumaan klubilaisiin!


Ilmoittautumislomake 20.10. illalliselle.
Jos osallistujia on useita niin muista ilmoittaa kaikkien nimet.


Kylätapaaminen 14.11.2023

Sodankylän kunnanjohtaja Jari Rantapelkonen ja kehitysjohtaja Ari Pesonen tulevat tapaamaan luostolaisia tiistaina 14.11.2023. 
Asiasta tiedotetaan lisää myöhemmin.


Itsenäisyyspäivän vastaanottojuhla 5.12.2023

Juhla järjestetään perinteisesti. Tarkempia tietoja juhlasta ja ilmoittautumisesta myöhemmin. 


Digitaalisen jäsenkortin käyttöönotto

Luoston Klubin hallitus on päättänyt digitaalisen jäsenkortin käyttöön ottamisesta vuoden 2023 kuluessa.

Tarkoitus on korvata nykyinen muovipohjainen jäsenkortti kännykkään ladattavalla digitaalisella jäsenkortilla.

Digitaalisen jäsenkortin käyttöönotto edellyttää, että jäsenellä on Klubin jäsenrekisteriin tallennettu ajan tasalla oleva jäsenen kännykän puhelinnumero. Tähän kännykkänumeroon lähetetään tekstiviesti, jossa olevaa linkkiä käyttäen ladataan puhelimelle jäsenkortin kuva. Tekstiviesti on syytä tallettaa, koska sen avulla voi ladata myös uudet jäsenkortit tulevina vuosina. Digitaalinen jäsenkortti on voimassa noin vuoden kerrallaan. Puhelimelle linkin kautta ladattu digitaalinen jäsenkortin kuva kannattaa myös tallettaa kännykkään jolloin sen käyttäminen on helpompaa kuin lataamalla joka kerta linkin kautta uudelleen.

Jäsenrekisterissä on valitettavan heikosti jäsenten yhteystietoja.  Puhelinnumero puuttuu yli 60 % jäsenistä. Tässä vaiheessa tärkeintä on päivittää yhteystiedot eli puhelinnumero ja mielellään myös osoitetiedot jäsenrekisteriin ajan tasalle heinäkuun 2023 loppuun mennessä. Digitaalisen jäsenkortin käyttöönotto käynnistetään alkusyksystä, kun riittävä määrä jäsenten puhelinnumeroita on käytettävissä.

Jokainen voi päivittää yhteystietonsa jäsenrekisteriin itse kotisivuilta löytyvien ohjeiden mukaan toimimalla. Jos omaehtoinen päivittäminen ei ole mahdollista niin jäsenrekisterin vastaava Mauri Isokääntä voi hoitaa päivityksen kunhan hänelle toimitetaan tarvittavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen mauri.isokaanta@elisanet.fi.

Digitaalinen jäsenkortti tulee siis korvaamaan nykyisen muovisen kortin. Muovikortin käyttöä voi kuitenkin jatkaa myös tulevaisuudessa jos digitaalisen kortin käyttö ei jostakin syystä ole jäsenelle mahdollista. Jos haluat jatkaa muovikortin käyttämistä jatkossakin niin ilmoita siitä sähköpostilla jäsenrekisterin vastaava Mauri Isokäännälle.

Nykyiset muoviset jäsenkortit ovat joka tapauksessa voimassa 4/2024 saakka ja niitä saa edelleen Anittalta (mikkolan.anitta@gmail.com)

 

Tietoja muiden kuin Luosto Klubin itse järjestämistä tapahtumista  välitämme Muut tapahtumat-sivustolla ensisijaisesti tarjoamalla linkin tapahtuman järjestäjän sivustolle.