Tulevia tapahtumia


Ennakkotietoja tulevista tapahtumista 


ke 22.2.2023 klo 17.30 avaruusfyysikko, dosentti Esa Turusen luento  Kylpylähotellin auditoriossa

   

Dosentti Esa Turunen pitää klubilaisille esitelmän revontulista, niiden käyttäytymisestä, esiintymisestä, synnystä ja aiheeseen liittyvistä uskomuksista ja tarinoista.  Tilaisuus on klubilaisille ja heidän vierailleen ilmainen, mutta edellyttää ennakkoon ilmoittautumista. 

Ilmoittautuminen viiimeistään 18.2.2023 ensisijaisesti jäsensivujen kautta  tai sähköpostilla Taina Antosalolle, tainaantosalo@gmail.com.  Ilmoittautumisen yhteydessä on kerrottava osallistujien lukumäärä.

Tilaisuuden alussa on tarjoilua klo 17.30. Luento alkaa klo 18 ja kestää 45 minuuttia, jonka jälkeen on varattu aikaa keskustelulle 15 min.


ma 20.2.2023 ja ma 27.2. klo 13 - 15 lasten talvitapahtuma Ahvenlammen laavulla

Tämä joulukuussa luotu lumihahmo sai nimekseen Ilo. Iloa ei enää ole, mutta uusia lumihahmoja tehdään viikoilla 8 ja 9.

Itsenäisyyspäivän aikaan oli suuren suosion saavuttanut aikuisten klubilaisten lumihahmotapahtuma Ahvenlammen laavulla. Talvilomaviikoilla 8 ja 9 Luoston Klubi järjestää vastaavan tapahtuman lapsille sillä edellytyksellä, että riittävä määrä aikuisia henkilöitä ilmoittautuu mukaan hoitamaan järjestelyitä. Lumimuottien avulla lapset yhdessä aikuisten kanssa luovat omia lumihahmojaan. Suojasään sattuessa voidaan toimia ilman muottejakin. Omia pikkulapioita ja lumihahmojen viimeistelyssä tarvittavia ( silmät, nenä, hiukset.... ) luonnosta löytyviä juttuja voi ottaa lapsille mukaan. 
 
Osallistuminen edellyttää ennakkoon ilmoittautumista. Ilmoittautumisen yhteydessä kerrotaan osallistuvien aikuisten ja lasten lukumäärä sekä aikuisten valmius olla mukana järjestämässä tapahtumaa. 

Ilmoittautuminen viimeistään 18.2. ja 25.2. mennessä ensisijaisesti jäsensivujen kautta ( edellyttää kirjautumista jäsensivuille ) tai sähköpostilla Mauri Isokäännälle,  mauri.isokaanta@elisanet.fi. 

Tarjolla on lämmintä mehua ja pientä makeaa naposteltavaa. Laavulla voi jokainen paistaa omia makkaroitaan tai muuta herkuteltavaa.

Pakkasrajana on - 15 astetta. Jos tapahtuma joudutaan peruuttamaan sääolosuhteiden vuoksi niin ilmoittautuneille lähetetään sähköposti viimeistään tapahtumapäivän aamulla klo 10 mennessä.


la 8.4.2023 klo 16.00 Luoston klubin vuosikokous Kylpylähotellin auditoriossa

Lisätietoja vuosikokouksesta myöhemmin. 

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Tietoja muiden kuin Luosto Klubin itse järjestämistä tapahtumista  välitämme Muut tapahtumat-sivustolla ensisijaisesti tarjoamalla linkin tapahtuman järjestäjän sivustolle.

Avantouintipaikka Luostolle-sivulla seuraamme tämän meille tärkeän asian edistymistä.