Tulevia tapahtumia


Ennakkotietoja tulevista tapahtumista 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

PERUUTETTU 
Parempia kuvia vähällä vaivalla-opastus 6.3.2024 klo 18 Lapland Hotelsilla on peruutettu vähäisen osallistujamäärän vuoksi 
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Pitkäperjantain hiihto perjantaina 29.3.2024

Vuoden 2023 hiihdon tunnelmia aurinkoisena kevätpäivänä

Perinteinen Pitkäperjantain hiihto toteutuu viimevuotiseen malliin.
Kokoonnutaan perjantaina 29.3.2024 klo 10:30 Juhan voitelukopin läheisyyteen, joka on laskettelurinteen parkkialueen vieressä.

Lähdemme siitä yhteiselle leppoisalle laturetkelle kohti Kotakylää 
(n. 5-6 km). Kotakylässä on tarjolla klo 12 – 13 kuumia makkaroita ja kylmää juotavaa. Kotakylään voi halutessaan saapua myös esim. pyöräillen tai vaikkapa autolla parkkipaikalle ja siitä hiihtäen/kävellen. 

Lapset ovat hyvin tervetulleita mukaan retkelle. Mikäli mukaan lähtee lapsia, jotka tarvitsevat autokyydin Kotakylästä takaisin, käykää ilmoittamassa heidät kotisivuilla, jotta tiedämme järjestää yhteiskyydin! 

Hiihtoretkellä on periaatteena, että matkaa taitetaan hitaasti kiiruhtaen eikä vauhti ole pääasia. Jokaisella on mukanaan haluamansa eväät. Doping-testiä ei tehdä😊. 

Tarkempaa informaatiota voit tarvittaessa kysyä luostonklubi@gmail.com osoitteesta tai kotisivujen yhteydenottoväylän kautta.


Luoston Klubi ry:n vuosikokous pääsiäislauantaina 30.3.2024 klo 16.00.

Lisätietoja täältä.Tietoja muiden kuin Luosto Klubin itse järjestämistä tapahtumista  välitämme Muut tapahtumat-sivustolla ensisijaisesti tarjoamalla linkin tapahtuman järjestäjän sivustolle.