Luosto Soi-festivaalien 2024 Pääkonsertin liput

Luosto soi-festivaali järjestetään 1.-4.8.2024  Lapin tunturimaisemissa Luostolla, Pyhätunturilla ja Sodankylässä teemalla ” Historian kaikuja”.Pääkonsertti  ” VALLANKUMOUS ” järjestetään Ukko-Luoston lavalla lauantaina 3.8. klo 13.00–15.00.

Joskus tulee hetkiä, jotka määrittelevät historian suunnan. Vallankumouksia, joskus hiljaisia, usein huomattavia, joiden vaikutukset voi tuntea nykypäivään saakka. Nuori Ethyl Smyth kirjoittamassa ensimmäistä orkesteriteostaan valmiina tunkeutumaan ensimmäisenä naisena miesten valtaamiin konserttisaleihin. Hänet tunnetaan myös aktiivisena kapinoivana suffragettina. Ja Beethoven säveltämässä Napoleonin sotien aikana ja tällä sinfonialla saattamassa klassista musiikkia romantiikan aikakauteen ja määrittämässä sen polkua tulevina vuosisatoina.

Smyth Sinfoninen serenadi Dduuri
Beethoven Sinfonia nro 3 “Eroica” op. 55

Jyväskylä Sinfonia
Aku Sorensen, kapellimestari

Konsertissa on väliaika.


Luoston Klubi tarjoaa jäsenilleen mahdollisuuden tilata ennakkoon liput pääkonserttiin 20 eur hinnalla. Normaalihintainen lippu maksaa 40 eur ovella.

Liput tulee tilata ja maksaa viimeistään maanantaina 6.5.2024. Myöhemmin tehtyjä tilauksia emme voi huomioida. 

Tilaus tehdään joko täyttämällä alapuolella oleva tilauslomake tai lähettämällä vastaavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen luostonklubi@gmail.com tai puhelimitse Mauri Isokäännälle, 045 179 1118.

Lipun hinta 20 € (klubin jäsenen osuus) tulee suorittaa Luoston Klubi ry:n tilille FI67 5641 2520 0666 06 viimeistään 6.5.2024. Viestikenttään teksti " Luosto Soi ".

Lippujen luovutus tilaajalle sovitaan myöhemmin. Liput voidaan toimittaa vain paperisena. 

Lippuja voi tilata vain 1 kpl/jäsen ja jäsenen omaan käyttöön. Samalla tilauksella voi toki tilata useammallekin  Klubin jäsenille lippuja. Liput hankitaan vain siinä tapauksessa, että jäsen on maksanut oman osuutensa Klubin tilille edellä kerrotulla tavalla ja aikataululla.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Mauri Isokääntä, 045 179 1118, mauri.isokaanta@elisanet.fi


PÄÄKONSERTIN JÄSENHINTAISTEN LIPPUJEN TILAUSTEN TEKEMINEN EI OLE ENÄÄ MAHDOLLISTA.