Pitkänperjantain hiihto 2023

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Pitkänperjantain aamulla 7.4.2023 klo 10.30 joukko klubilaisia starttasi perinteiselle Pitkänperjantain hiihdolle Juhan voitelukopin tienoolta. Tänä vuonna osallistujia oli hieman runsaammin mukana kuin vuotta aiemmin. 

Hiihtäjillemme oli tarjolla auringonpaistetta siniseltä, pilvettömältä taivaalta ja luistava hiihtokeli. Leppoisaa tahtia hiihdeltiin joukolla Luoston keskuksesta Rykimäkeron kotaa kohti. Puolimatkan krouvissa, luontoladun varrella oli aurinkoisessa paikassa huoltopysäkki, jossa nostettiin Anittan johdolla kuoharilasit retkelle, retkeläisille ja toivotettiin kaikille hyvää Pääsiäistä. 

Rykimäkeron kodalla olikin sitten avoinna Tainan ja Peltsin täyden palvelun huoltopiste. Kuumat makkarat ja kylmät juomat maistuivat hyvässä seurassa nautittuina retkeläisille. Paluumatkalle kelpasi lähteä hyvin tankattuina ja mieli virkeänä. 

Onnistunut retki mukavalla porukalla, hyvät järjestelyt, säätila ja hiihtokelit paikallaan. Voisiko enempää odottaakaan ? 

Pistetään vuoden kuluttua uusiksi ja vieläkin isommalla porukalla !