Digitaalinen jäsenkortti

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Digitaalisen jäsenkortin käyttöönotto

Klikkaamalla saat suurennettua mallikappaletta digi-jäsenkortista


Luoston Klubin hallitus on päättänyt digitaalisen jäsenkortin käyttöön ottamisesta vuoden 2023 kuluessa.

Digitaalisen jäsenkortin käyttöönotto edellyttää, että jäsenellä on Klubin jäsenrekisterissä ajan tasalla oleva kännykän puhelinnumero. 

Digitaalinen jäsenkortti otetaan vuonna 2023 käyttöön niille jäsenille, jotka ovat siihen halukkaita.

Digitaalisen jäsenkortin käyttöönotto on tässä vaiheessa mahdollista vain niille jäsenille, jotka ovat ilmaisseet halukkuutensa 30.11.2023 mennessä.  Hallitus päättää digikortin käyttöönotosta mikäli halukkaita on riittävä määrä.  Käyttöönoton tilanteesta informoidaan joulukuun alussa. 

Huom! Linkkki digitaaliseen jäsenkorttiin tulee siihen kännykkänumeroon, joka jäsenellä on Luoston Klubin jäsenrekisterissä. Muita numeroita emme voi käyttää linkin lähettämiseen.Lisätietoja digitaalisen jäsenkortin käyttöönotosta 

Tarkoitus on korvata nykyinen muovipohjainen jäsenkortti kännykkään ladattavalla digitaalisella jäsenkortilla.

Digitaalisen jäsenkortin käyttöönotto edellyttää, että jäsenellä on Klubin jäsenrekisterissä ajan tasalla oleva kännykän puhelinnumero. Tähän kännykkänumeroon lähetetään tekstiviesti, jossa olevaa linkkiä käyttäen ladataan puhelimelle jäsenkortin kuva. Tekstiviesti on syytä tallettaa, koska sen avulla voi ladata myös uudet jäsenkortit tulevina vuosina.  Puhelimelle linkin kautta ladattu digitaalinen jäsenkortin kuva kannattaa myös tallettaa kännykkään jolloin sen käyttäminen on helpompaa kuin lataamalla kuva joka kerta linkin kautta uudelleen.

Digitaalinen jäsenkortti on voimassa noin vuoden kerrallaan.

Jäsenrekisterissä on valitettavan heikosti jäsenten yhteystietoja ja puhelinnumero puuttuu edelleen yli 50 % jäsenistä. Digitaalisen jäsenkortin käyttö ei ole mahdollista ellei puhelinnumeroa löydy jäsenrekisteristä.

Jokainen voi päivittää yhteystietonsa jäsenrekisteriin itse kotisivuilta löytyvien ohjeiden mukaan toimimalla. Jos omaehtoinen päivittäminen ei ole mahdollista niin jäsenrekisterin vastaava Mauri Isokääntä voi hoitaa päivityksen kunhan hänelle toimitetaan tarvittavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen mauri.isokaanta@elisanet.fi.

Digitaalinen jäsenkortti tulisi korvaamaan nykyisen muovisen kortin. Muovikortin käyttöä voi kuitenkin jatkaa myös tulevaisuudessa jos digitaalisen kortin käyttö ei jostakin syystä ole jäsenelle mahdollista. 

Nykyiset muoviset jäsenkortit ovat joka tapauksessa voimassa 4/2024 saakka ja niitä saa edelleen Anittalta (mikkolan.anitta@gmail.com)