Digitaalinen jäsenkortti

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Digitaalisen jäsenkortin käyttöönotto

Klikkaamalla saat suurennettua digi-jäsenkortin mallikappaletta

Luoston Klubin hallitus on päättänyt digitaalisen jäsenkortin käyttöön ottamisesta .

Digitaalisen jäsenkortin käyttöönotto edellyttää, että jäsenellä on Klubin jäsenrekisterissä ajan tasalla oleva kännykän puhelinnumero. 

Digitaalinen jäsenkortti otettiin vuonna 2023 käyttöön jo 55 klubilaiselle. Heille tehdyn kyselyn perusteella käyttöönotto on mennyt sujuvasti ja ilman erityisiä ongelmia. Käyttöönottoa laajennetaan kevään 2024 aikana siten, että kaikki halukkaat tulevat saamaan digikortin käyttöönsä..

Digikortin haluavan tulee ilmoittaa halukkuudesta viimeistään 10.5.2024 joko alla olevaa lomaketta käyttäen tai sähköpostilla osoitteeseen luostonklubi@gmail.com tai puhelimitse Mauri Isokäännälle puh: 045 179 1118.

HUOM! TARKISTA, ETTÄ JÄSENTIEDOISSASI ON OIKEA PUHELINNUMERO!

Muovisesta jäsenkortista tulee tehdä myös tilaus. Tilaus tulee tehdä viimeistään 10.5.2024 joko alla olevaa lomaketta käyttäen  tai sähköpostilla osoitteeseen luostonklubi@gmail.com tai puhelimitse Mauri Isokäännälle puh: 045 179 1118.

Sekä muovisen että digitaalisen jäsenkortin toimittamisen ehtona on, että jäsenmaksu on maksettu vuosilta 2023 ja 2024.

Viime syksyn kyselyssä kantansa ilmaisseiden jäsenten ei tarvitse vastata uudelleen. Muutama halusi tuolloin digikortin vasta vuonna 2024 ja samoin oli muovikortin haluavia.

 

LOMAKE UUDEN JÄSENKORTIN TILAAMISEEN ON SULJETTU.

Seuraava tilauskierros toteutetaan alkusyksystä, mikäli tarvetta sille ilmenee.
 

 

Lisätietoja digitaalisen jäsenkortin käyttöönotosta 

Tarkoitus on korvata nykyinen muovipohjainen jäsenkortti kännykkään ladattavalla digitaalisella jäsenkortilla.

Digitaalisen jäsenkortin käyttöönotto edellyttää, että jäsenellä on Klubin jäsenrekisterissä ajan tasalla oleva kännykän puhelinnumero. Tähän kännykkänumeroon lähetetään tekstiviesti, jossa olevaa linkkiä käyttäen ladataan puhelimelle jäsenkortin kuva. Tekstiviesti on syytä tallettaa, koska sen avulla voi ladata myös uudet jäsenkortit tulevina vuosina.  Puhelimelle linkin kautta ladattu digitaalinen jäsenkortin kuva kannattaa myös tallettaa kännykkään jolloin sen käyttäminen on helpompaa kuin lataamalla kuva joka kerta linkin kautta uudelleen.

Jäsenrekisterissä on valitettavan heikosti jäsenten yhteystietoja ja puhelinnumero puuttuu edelleen yli 40 % jäsenistä. Digitaalisen jäsenkortin käyttö ei ole mahdollista ellei puhelinnumeroa löydy jäsenrekisteristä.

Jokainen voi päivittää yhteystietonsa jäsenrekisteriin itse kotisivuilta löytyvien ohjeiden mukaan toimimalla. Jos omaehtoinen päivittäminen ei ole mahdollista niin jäsenrekisterin vastaava Mauri Isokääntä hoitaa päivityksen kunhan hänelle toimitetaan tarvittavat tiedot sähköpostilla osoitteeseen mauri.isokaanta@elisanet.fi.

Digitaalinen jäsenkortti tulee korvaamaan nykyisen muovisen kortin. Muovikortin käyttöä voi kuitenkin jatkaa myös tulevaisuudessa jos digitaalisen kortin käyttö ei jostakin syystä ole jäsenelle mahdollista.